En God Jul

Nu är det jul igen. Min åttonde jul i svenneland. Bortsett från att jag, som alltid lider av mer eller mindre kroniska hungersmärtor, aldrig är helt nöjd så är vi ändå så nöjda och belåtna som vi kan bli i Kalland. Vi har fått en del julklappar.

Uschu fick en Transsylvansk syster av Gorillan i julklapp. Hon är ett drygskåp med talang för att dra fula gubbar i byxbenet.
Uschu fick en Transsylvansk syster av Gorillan i julklapp. Hon är ett drygskåp med talang för att dra fula gubbar i byxbenet.
Morso fick vit flagg av mig i julklapp vilket värmer ett morso-hjärta (observera att Joker aldrig varit så här nära mig någonsin och att toleransen för denna distanslöshet sträcker sig högst till annandagen).
Morso fick vit flagg av mig i julklapp vilket värmer ett morso-hjärta (observera att Joker aldrig varit så här nära mig någonsin och att toleransen för denna distanslöshet sträcker sig högst till annandagen).
Cobran tog sig en egen julklapp i form av titeln "lok" i det Rumänska Rövtåget från Rämmen. Att vara lok klär verkligen Kallands drakfröken No. 1 Styggo-Snyggo.
Cobran tog sig en egen julklapp i form av titeln “lok” i det Rumänska Rövtåget från Rämmen. Att vara lok klär verkligen Kallands drakfröken No. 1 Styggo-Snyggo.
Själv fick jag den bästa julklappen någonsin. Åt helvete med jultallrikar och annat trams! Med ett sånt här smask-lager kan jag vandra stinn som en badboll och sprida skunkdoft ända fram till Nyår. Hurra för svenne-jul!
Själv fick jag den bästa julklappen någonsin. Åt helvete med jultallrikar och annat trams! Med ett sånt här smask-lager kan jag vandra stinn som en badboll och sprida skunkdoft ända fram till Nyår. Hurra för svenne-jul!

Mitt rullande tretimmars-schema den närmaste veckan kommer att bli sjukt intensivt och ser ut så här: pipa och smacka för att få gå ut till fritte och äta, pipa och gnälla när jag har ont i magen och vill in och sova, fisa så jag blir rädd för mig själv och sedan pipa och smacka för att få gå ut till fritte och äta mer. Det kallar jag En God Jul mina damer och herrar!

Nu när Uschu har överraskat oss genom att bevisa att han kan springa kanske han får smaka på ett revben nästa gång han kommer, om det finns något kvar vill säga.
Nu när Uschu har överraskat oss genom att bevisa att han kan springa kanske han får smaka på ett revben nästa gång han kommer, om det finns något kvar vill säga.

Folk brukar garva åt mig och säga att jag är enfaldig när det kommer till mat – morso brukar säga att “leverpastej till Dino är som fjärrkontroll till teven”, andra ifrågasätter min ålder och min enögdhet när de ser vilka perfekta lyror jag tar och vilka schyssta räddningar jag gör när det kommer en smasking farandes i luften. Men det är inte märkligt alls att man blir fixerad vid mat liksom när man är född på en överbehundad strita. Har du nån spänn över att avvara till kastreringar så tycker jag att du ska göra det för det är ganska sällsynt att dåggarna från stritan hamnar i svenneland och får julklappar.

Hungern försvinner aldrig när man tillbringat sina fyra första julaftnar så här. Den sitter liksom i peristaltikminnet.
Hungern försvinner aldrig när man tillbringat sina fyra första julaftnar så här. Den sitter liksom i peristaltikminnet.
Hoppas att ni får en lika god, mättande och fridfull jul som jag.
Hoppas att ni får en lika god, mättande och fridfull jul som jag.

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *