Bröllop och vår

Jorå så att det har ju varit en hel del att stå i kan man säga. Uppgifter som kräver ett super-allround-proffs som jag. Bröllop är fan inget för amatörer att hålla på med asså. Helt ärligt tyckte jag egentligen att jag hade dragit mitt strå till stacken redan när jag godkände Skäggräkan som svärson med tanke på att jag allra helst hade velat ha en husdjursfri slaktare i gula flocken. Att erkänna Skäggräkan var en kompromisslösning förenat med ganska stora uppoffringar för mig. Jag hade tänkt att min inblandning i själva bröllopet skulle stanna vid menyrådgivning och säkerhet men när jag såg hur morsos dåliga omdöme och smak började ta form lite här och där i bröllopsplaneringen så var jag tvungen att gripa in och styra upp en del för den gula hederns skull. Eller åtminstone försöka, mina förslag föll inte helt i god jord. Det är beklagligt. Seriöst – har man sån koll som jag har så skulle man kunna öppna både blomsterbutik och makeuprådgivning som inkomstbringande sidoverksamhet till säkerhetssystem.

Snacka om inspirerande ansikte alltså - finns det ens något vackrare? Hallå alggrön foundation - godbaj rosa glitterläppglans! Jag är säker på att den här makeupen kommer vara den hetaste i nästa bröllopsmagasin.
Snacka om inspirerande ansikte alltså – finns det ens något vackrare? Hallå alggrön foundation – godbaj rosa glitterläppglans! Jag är säker på att den här makeupen kommer vara den hetaste i nästa bröllopsmagasin.

Snittblommor
Tänk er att plocka en bukett av dessa snygga fötter och binda med en baconremsa. Man hittar dem här och där i Kalland eftersom lodjuren spottar ut dem. Tjusigaste brudbuketten ävvär liksom!!!

Det officiella resultatet ser ni här. Tack och lov att jag slapp nedlåta mig att vara med på såna här arrangemang.
Det officiella resultatet ser ni här. Tack och lov att jag slapp nedlåta mig att vara med på såna här arrangemang.

Det har varit så sjukt mycket folk här och fula dåggar, både rumänska å svennar. Fullt upp twentyfårseven för mig. I min skallebank bodde fula kusinerna Zorry och Nixon som båda har kulorna kvar. De blev osams om Cobrans jakttroféer och fick separeras. Själv hade jag första parkett i en nybyggd hundgård utanför bröllopsbuffén tillsammans med Cobran och Joker. Därifrån kunde jag skälla på alla snåla gäster som inte matade mig med rostbiff och Gustafskorv. Några meter därifrån bodde den prickiga frukostkorven Polly från Constanta i en husvagn. Min vidriga halvsyster Änglo-Lupus kammade hem storvinsten för hon fick eget rum inomhus och kunde öppna dörren och planka festen flera gånger. Inte heller Uschu kunde låta bli att hålla sin fula snok härifrån och som om det inte var nog fick vi ytterligare besök av tre rumänska glin dagen efter bröllopet. Ärke-glinet Smaj-Lis har för övrigt inte lämnat Gula hundarnas högkvarter än i skrivande stund.

Pinnen bodde här i flera dagar. Hon är snål som fan med maten - det är därför jag inte syns i bild. Hon blev kär i Joker.
Pinnen bodde här i flera dagar. Hon är snål som fan med maten – det är därför jag inte syns i bild. Hon blev kär i Joker.
I täten ser ni ärkeglinet Smaj-Lis, han som huserar nere i ateljén just nu.
I täten ser ni ärkeglinet Smaj-Lis, han som huserar nere i ateljén just nu.
Joker verkade tycka att Uschu var en trevlig snubbe. Jag tycker att Uschu är en mossig pansarvagn som ska skrämmas härifrån. Jag är besviken på Joker, han hade kunnat bättre.
Joker verkade tycka att Uschu var en trevlig snubbe. Jag tycker att Uschu är en mossig pansarvagn som ska skrämmas härifrån. Jag är besviken på Joker, han hade kunnat bättre.
Som den söta lilla flickis Joker är så satt han sig ner på sin beniga röv när Uschu skulle sniffa. Om Uschu hade sniffat mig så skulle jag klippt till honom utan att blinka.
Som den söta lilla flickis Joker är så satt han sig ner på sin beniga röv när Uschu skulle sniffa. Om Uschu hade sniffat mig så skulle jag klippt till honom utan att blinka.
Nej, jag gillar brudar bäst. Vi borde ha nån extra brud här för jämnan som kunde klia mig till sömns.
Nej, jag gillar brudar bäst. Vi borde ha nån extra brud här för jämnan som kunde klia mig till sömns.
Smaj-Lis morsa har rätt så sköna händer hon också. Tyvärr är hon mest bissi hela tiden med att curla och klia honom. Hon borde satsa lite mer på att ta hand om mig tycker jag.
Smaj-Lis morsa har rätt så sköna händer hon också. Tyvärr är hon mest bissi hela tiden med att curla och klia honom. Hon borde satsa lite mer på att ta hand om mig tycker jag.

Nu när bröllopshysterin har lagt sig så är det fett najs att hänga med Cobran på stranden och se hur isen försvinner minut för minut. Det finns hopp om att vintern är över för den här gången. Äckliga grodor kväker i dikena och när man dricker vatten riskerar man att kvävas av deras romklumpar. Fåglarna prasslar runt i buskarna så Cobran och Joker är galna och vi gör ständigt smaskiga fyndigheter som tinar fram i snön.

Det låter som det bor tusen möss i sista isen som försvinner men jag kan inte se dem.
Det låter som det bor tusen möss i sista isen som försvinner men jag kan inte se dem.
Tibast är morsos bästa vårtecken. Enda gången jag uppskattar rosa är när vi snackar rostbiff.
Tibast är morsos bästa vårtecken. Enda gången jag uppskattar rosa är när vi snackar rostbiff.

Men då vet ni att jag har gift bort morso, alla gäster åkte härifrån utan blåmärken på stjärten, jag har utökat mitt midjemått en centimeter och alla brudar utan fula dåggar är välkomna hit för att klia mig och ge mig mer mat. Joker är lika dryg som vanligt, Cobran är deppig för att hon inte får vara lös och isen har gått av min sjö.

Posted

in

by

Tags:

Comments

2 responses to “Bröllop och vår”

 1. Luke och Meja Avatar
  Luke och Meja

  Hur schysst var våran matte då? Hon lämnade oss i en gammal hundgård medan hon själv smorde kråset inomhus samtidigt som hon smörade järnet för dig och dina bundsförvanter.
  Det är fasen ingen rättvisa här i världen…

 2. Smiley Avatar
  Smiley

  Hörru Enok Enöga, vissa av oss coola killar var ju liksom ute och sprang och utforskade vildmarken. Var låg coola Dino då? Jo, hemma och skakade i soffan. Och klart morso har softa händer. Hon övar dem på mig varje dag, och hennes händer är bissy och ska förbli bissy med mig, eftersom morso har jävligt bra omdöme, och därmed väljer mig i första hand jämt. Du får ta henne när jag är trött i pälsen. Vi gillar liksom nedervåningen och kanske stannar ett bra tag 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *