Värmland

Kalland håller på att bli Värmland igen och den ena goda nyheten trillar in efter den andra. Dagens största löfte är att morso ska hänga med Ultimata mannen och lära sig stycka under veckan. En kvarts ekologisk biffko ska vi få hem. Gissa vem som kommer låta det självgående älghuvudet vandra iväg då! Ha! Snacka fet-smasko alltså med en kvarts ko i köket.

Dagens andra bästa grej är att Lilla Benet har drabbats av stora vårsjukan. Han slår kullerbyttor med sin krumma rygg i gräset, flörtar runt som värsta casanovan och rymde till grannen som hade fiskrens på komposten. Det roliga var inte att jag missade den föruttnande gäddan, jag hade ändå fullt upp med en fläsksvål som tinat fram i gräset, det roliga var morsans min när Lilla Benet kom tillbaka och gav henne en juicy slabbidaskare på käften – där fick hon minsann smaka på sin egen medicin.

Lilla Benet har drabbats av vårsjukan, helt sjukt flörtig med typ alla.
Det bästa med våren är allt snuskigt snask som tinar fram. Idag hittade jag en fläsksvål som fåglarna knappt hade hunnit på innan den snöade över i julas.

Så då vet ni, livsglädjen är tryggad en vecka framåt i alla fall.

/Don Dino, kung av Värmland


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *