Pansjo

Min Rom-Rom blir äkta pansjo i sommar – ja, asså hon fimpar jobbet för gott. Jag trodde typ kanske att när Rommis blev pansjo så skulle hon vilja byta ut moster Bolly mot en mer mogen, anspråkslös och passande dågg som jag själv, men så är inte fallet. Sen tänkte jag att när vi skulle göra födelsedagspresent åt Rommis så kanske hon skulle få en målning på mig åtminstone så hon inte glömmer bort mig, men så blev det inte heller. Nej, Bolly verkar vara här för att stanna. Morsan har bjudit hit Bolly på träningsläger ett par veckor i sommar så att hon kan bli mer pansjovänlig, men fatta stackars jag asså som måste rådda både Cobran och Bolly på samma gång. Nej, då föreslår jag en rockad; Don Dino löser korsord med Rommis, tar hand om disken i Dalarna och brudarna tränar på att gå i koppel och studsar runt i värmlandsskogen för sig själva. Så får det bli. Bara jag är tillbaka hos morso till älgjakten är jag nöjd för då är skogen min och några slaktfynd vill jag inte missa.

Moster Bolly är knappast så snäll och timid som hon ser ut här. Kickboxerskan No 1 säger jag.
Moster Bolly är knappast så snäll och timid som hon ser ut här. Kickboxerskan No 1 säger jag.

Posted

in

by

Tags:

Comments

One response to “Pansjo”

  1. Madde Avatar
    Madde

    Hej matte och alla hundälskare! För er som vill gå en hundinriktad utbildning på gymnasiet skulle jag vilja tipsa om den här sidan: http://www.gymnasium.se/naturbruksprogrammet_nb__hund___100.html. Där finns en översikt över alla skolor som erbjuder Naturbruksprogrammet med inriktningen djur eller hund. Vissa har internat också.
    Ha en härlig sommar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *