Väldoft i kryptan

Idag regnar det. Varken jag eller Max hade nån lust att gå ut i morse men morso hotade med utebliven frulle om vi inte följde med så vi fick offra oss. Efter maten fick vi ett tuggo som räckte i säkert femton minuter och höll samma kulinariska klass som ett kadaver. Hade ingen aning om att man kunde få ljuvligheterna levererade direkt till bästa mattan, inomhus, regnfritt och varmt, snacka om att förena det bästa av två världar. Jag menar, hur baxigt är det inte att komma undan med kadaverfynd när man är ute i skogen. Bara man rullar sig lite blir ju morsan tokig! Nu gnäller hon visserligen lite grann ändå över att det ligger tre blöta hundar och torkar upp i värmen och gnager på skelettdelar och våm, hon säger att det stinker vampyrkrypta, men vi tycker att det doftar underbart. Bäst av allt är att Cobran begravt sin halvtuggade smasking under morsans huvudkudde, ok, det är inte så kul just nu eftersom jag inte får ligga i sängen men det blir kul när morsan ser stinkkladdet och måste bädda rent igen. Haha!

Jag önskar att den här smaskingen aldrig tog slut...
Jag önskar att den här smaskingen aldrig tog slut…
Max blev klar med sin smasking före mig, nu ska jag smaska extra högt bara för att frestas.
Max blev klar med sin smasking före mig, nu ska jag smaska extra högt bara för att frestas.

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *