Frukost

Imorse var vi tvungna att gå ut i det ruggiga dimmiga gråvädret redan klockan sju bara för att morsan vaknade och Cobran behövde brottas. Jag och Max har en del gemensamt, vi gillar att ligga inne i värmen och ta sovmorgon och våra salongsblåsor är mycket vältränade. Medan Max sedan gjorde morsan sällskap vid köksbänken så passade jag på att provligga hans säng. Då trodde typ Max att han skulle få gå in i sovrummet och titta på min säng men där hade han fattat fel. Nog för att jag bara har ett öga men det är allsmäktigt och kunde jag ligga i båda sängarna samtidigt så skulle jag göra det. Jag är ändå lite besviken för det verkar som att ju snällare man är desto mindre godis får man..?

Max håller sig helst lite i bakgrunden när jag är med. Jag tror han vill bli upptagen till Gula hundarnas. Tror att Lilla Benet tycker det är ok, de kommer ju från Calarasi båda två.
Max håller sig helst lite i bakgrunden när jag är med. Jag tror han vill bli upptagen till Gula hundarnas. Tror att Lilla Benet tycker det är ok, de kommer ju från Calarasi båda två.

- Hallå där, tror du inte jag ser vad du försöker med? Det ska inte va nån gammal snuda ovanför tröskeln till mitt sovrum. Så det så.
– Hallå där, tror du inte jag ser vad du försöker med? Det ska inte va nån gammal snuda ovanför tröskeln till mitt sovrum. Så det så.

Nu ska vi sova frukost tills dimman lättar ute och vänta på att kaminvärmen sprider sig inne.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *