Min vän…

Min vän och likasinnade syster Hennes Majestät Påläggstungan har lämnat ett stort tomrum efter sig i Gula hundarnas armé. Jag hoppas att det är generöst med smaskingar där du är nu och att vi tillsammans kan krossa fulingar som Kräjsy Däjsy och De fyrverkerismällande Pizzabagarna i Ö-vik när det är dags för mig att joina ditt rike. Gula hundarnas armé ska vörda ditt namn och din heder och vi kommer aldrig att glömma hur malliga vi var när vi såg dig på teve. /Din lojala för alltid, Don Dino.
Min vän och likasinnade syster Hennes Majestät Påläggstungan har lämnat ett stort tomrum efter sig i Gula hundarnas armé. Jag hoppas att det är generöst med smaskingar där du är nu och att vi tillsammans kan krossa fulingar som Kräjsy Däjsy och De fyrverkerismällande Pizzabagarna i Ö-vik när det är dags för mig att joina ditt rike. Gula hundarnas armé ska vörda ditt namn och din heder och vi kommer aldrig att glömma hur malliga vi var när vi såg dig på teve. /Din lojala för alltid, Don Dino.

Posted

in

by

Tags:

Comments

One response to “Min vän…”

  1. Barbro Blommengren Avatar
    Barbro Blommengren

    <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *