Simply Bad

Tja!

Morsan har varit i Rumänien så datorn går på full fläkt hela tiden. Hinner knappt sätta mig och börja knappa förrän hon säger åt mig att moova så i dag blir det ett kort inlägg innan jag får skäll igen. I alla fall så har Da real Don Dino varit hos Romrom i helgen och degat på soffan medan Mini-Me har hängt med morsan till utlandet. Morsan har typ separationsångest och känner sig inte hel utan mig, det är därför hon släpar med Mini-Me överallt i fickan – hon får nån sorts kosmisk styrka, som om jag var med liksom. Själv tycker jag att det är lugnt och skönt när jag får vila ett tag från hennes idéer och slabbidaskande på snudan i tid och otid.

Här kommer några bilder från Morsan och Mini-Me’s resa i alla fall som illustrerar vår relation mitt-i-prick:

Jag säger bara en sak: Det är tur att morsan har en kunglig guide - hon skulle lätt gå vilse på flygplatsen i Munchen annars. Själv har man ju typ världens bästa lokalsinne, hittar till varenda restaurang på hela flygplatsområdet! Aj pråmiss! Samma i skogen, jag hittar vartenda kadaver!
Jag säger bara en sak: Det är tur att morsan har en kunglig guide – hon skulle lätt gå vilse på flygplatsen i Munchen annars. Själv har man ju typ världens bästa lokalsinne, hittar till varenda restaurang på hela flygplatsområdet! Aj pråmiss! Samma i skogen, jag hittar vartenda kadaver!
Brudar alltså - man ska faan få hänga med överallt... jag skiter väl i schampotesterna i Damernas värld. Fixa fram lite lektyr om pölskokning i stället säger jag så blir en tysk damtoa mer uthärdlig!
Brudar alltså – man ska faan få hänga med överallt… jag skiter väl i schampotesterna i Damernas värld. Fixa fram lite lektyr om pölskokning i stället säger jag så blir en tysk damtoa mer uthärdlig!

När vi sedan kom till hägnet i Medgidia så låg Mini-Me i hennes midjeväska på kontoret och vilade hela tiden. Jag blir helt knäckt av att se sånt här:

Gissa varför morsan klänger på Simply Bad? Därför att han ser ut som jag så klart!
Gissa varför morsan klänger på Simply Bad? Därför att han ser ut som jag så klart!

När bilderna börjar se ut så här så brukar jag sluta titta alldeles, ingen vits med att plåga sig i onödan. What's da pojnt liksom? En Raggkorv och morso - helkass!
När bilderna börjar se ut så här så brukar jag sluta titta alldeles, ingen vits med att plåga sig i onödan. What’s da pojnt liksom? En Raggkorv och morso – helkass!

Är det nån som är intresserad av att läsa morsans Krönika angående resan så tycker jag att den kan blåsa över till DogRescue i stället genom att klicka här.

Just nu ser jag fram emot morgondagen eftersom jag firar fyraårsjubileum i Sverige då. Jag förväntar mig att det blir pastejslakt i sedvanlig ordning.

Shit asså – jag glömde nästan den här bilden; när jag för första gången i mitt liv är välkommen på restaurang i Rumänien. Gissa vad Lilla Benets morsa, som hade sällskap med min morsa i helgen, hittade på då? Jo, hon beställde in en kycklingkebab i en påse att ta med för deras sista rumänska pengar. Sedan lekte morsan och Lilla Benets morsa kebabsök och brottning på parkeringsplatsen utanför ett hyreshus med några välgödda gatuhundar och delade ut all mat. Tyckte personligen att hon hade kunnat ta med påsen till Sverige i stället och sett om sin egen flock.

Första gången som jag blivit välkomnad på restaurang i Rumänien!
Första gången som jag blivit välkomnad på restaurang i Rumänien!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *