Releasefest

I lördags hade vi The DogRescue release party på Björnavägen. Festen varade i sju minuter. Det var världens drag och jag tycker att vi borde ha sån här fest lite oftare. Gärna flera gånger om dagen!

Fatta hur morsan håller på. Ska sitta som värsta muppgänget på rad - jävlit nöjd att man slipper ha dumstrut på sig i alla fall. Kapten Dino Piraten gillar inte att bli förlöjligad - det kan brudarna bli tycker jag.
Fatta hur morsan håller på. Ska sitta som värsta muppgänget på rad – jävlit nöjd att man slipper ha dumstrut på sig i alla fall. Kapten Dino Piraten gillar inte att bli förlöjligad – det kan brudarna bli tycker jag.
Så vart det äntligen varsågod. Jag och Cobran kastade oss över våra pastejlådor. Java fattade nada, hon trodde typ att morsan hade smaskingarna i handen. Men jag och Cobran påbörjade omedelbart inbrottet på given signal. Den som är uppmärksam ser att min låda är blå. Det beror på att jag får lajt-pastej, den är inte lika god som fett-pastejen som terrorbrudarna får. Orättvist säger jag!
Så vart det äntligen varsågod. Jag och Cobran kastade oss över våra pastejlådor. Java fattade nada, hon trodde typ att morsan hade smaskingarna i handen. Men jag och Cobran påbörjade omedelbart inbrottet på given signal. Den som är uppmärksam ser att min låda är blå. Det beror på att jag får lajt-pastej, den är inte lika god som fett-pastejen som terrorbrudarna får. Orättvist säger jag!
Jag insåg att det bara var att ta med sig sin skattkista och dra in på storkudden och jobba innan nån annan försöker sig på att sno den.
Jag insåg att det bara var att ta med sig sin skattkista och dra in på storkudden och jobba innan nån annan försöker sig på att sno den.
Till sist fick jag upp det där jävla locket som satt ivägen, men det trillade ner hela tiden och hindrade mig från att komma åt mitt smasko.
Till sist fick jag upp det där jävla locket som satt ivägen, men det trillade ner hela tiden och hindrade mig från att komma åt mitt smasko.
Jag blev så förbannad så jag tog i för kung och fosterland för att demolera plastskiten...
Jag blev så förbannad så jag tog i för kung och fosterland för att demolera plastskiten…
Samtidigt drog Cobran in i draknästet. Med hennes tapirnäsa och dentala flinkhet lyckades hon mod precision lyfta av locket och snabbt komma åt innehållet. Hon var dock måttligt road av att Kentauren stod med kameran och dokumenterade medan hon åt.
Samtidigt drog Cobran in i draknästet. Med hennes tapirnäsa och dentala flinkhet lyckades hon mod precision lyfta av locket och snabbt komma åt innehållet. Hon var dock måttligt road av att Kentauren stod med kameran och dokumenterade medan hon åt.
"Dra härifrån, stick å brinn, kan du fota nån annan eller?"
"Dra härifrån, stick å brinn, kan du fota nån annan eller?"
Cobran fick till sist ta med sig asken och dra in till mig i vardagsrummet för att få vara ifred för Kentauren. Vi blev klara ungefär samtidigt. Hon var snabbare på att öppna sin låda än vad jag var men hon är en desto långsammare smaskoätare.
Cobran fick till sist ta med sig asken och dra in till mig i vardagsrummet för att få vara ifred för Kentauren. Vi blev klara ungefär samtidigt. Hon var snabbare på att öppna sin låda än vad jag var men hon är en desto långsammare smaskoätare.
När jag och Cobran var färdiga så drog vi ut i köket för att kolla om det fanns nåt mer. Där låg Java och jobbade med hårdplasten. FORTFARANDE!Hon hade liksom missat att det fanns ett lock och hade istället angripit förpackningen från botten och gjort ett stort hål i ena hörnet.
När jag och Cobran var färdiga så drog vi ut i köket för att kolla om det fanns nåt mer. Där låg Java och jobbade med hårdplasten. FORTFARANDE! Hon hade liksom missat att det fanns ett lock och hade istället angripit förpackningen från botten och gjort ett stort hål i ena hörnet.
Som av en tillfällighet så råkade sesam öppna sig och pastejen trillade ut i ett helt sjok. Java var totalförvånad över sin slumpmässiga och ofrivilliga bedrift och såg nästan rädd ut! Pastejen var nog också rädd när den äntligen fick skåda ljuset.
Som av en tillfällighet så råkade sesam öppna sig och pastejen trillade ut i ett helt sjok. Java var totalförvånad över sin slumpmässiga och ofrivilliga bedrift och såg nästan rädd ut! Pastejen var nog också rädd när den äntligen fick skåda ljuset.
Pastejklumpen försvann på ett par sekunder och sedan ville hon även äta upp förpackningen men då fick morsan ta av henne den... tyyypist Java.
Pastejklumpen försvann på ett par sekunder och sedan ville hon även äta upp förpackningen men då fick morsan ta av henne den… tyyypist Java.

Festen avslutades med att Java kissade på golvet! Jag och Cobran kissade ute och blev lortiga om tassarna. Sen la vi oss allihop i en hög i sängen och gjorde svarta tassavtryck på överkastet och grusade ner så Kentauren skulle få mekanisk kroppspeeling senare.


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 responses to “Releasefest”

  1. Hadji Avatar
    Hadji

    Jag skrattar så magen skakar när jag läser det här. Det är så J-A roligt…världens drag i sju minuter!

  2. Linnea Avatar

    Hahahaha jag skrattade jag med när jag läste det! Vad roligt 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *