Farsorna

Nästa vecka åker morsan till Rumänien igen. Jag ska bo med min vafforitfarsa. Han är handikappad i benet så det ska bli tidernas tider. Bara chilla i jättesoffan, kolla Clintanrullar och äta GI-krubb. Som omväxling till soffliggandet så får jag åka BMW till rasthagen (jag sitter fram såklart), softa under farmors äppelträd med en korvbit och kanske nypa faster i stjärten. Eller hemtjänsten – det beror på vem som kommer först och vad den har med sig. Det allra bästa med att ha en låghalt farsa är att Cobran inte kan vara med. Cobran får bo hos Britt-Pitt på stäppen i stället och jag får äntligen min välförtjänta grabbsemester och en chans att recovra.

Sen undrar man ju hur länge morsan ska vara i Rumänien. Egentligen inte för att jag bryr mig nåt speciellt om henne, hon verkar ju i alla fall gilla dåggarna där nere bättre än mig och Cobran. Men man vill ju gärna veta ändå, så man kan lägga matschema för höstterminen 2009 och kryssa för de kulinariska höjdarna. Asså jag är fullt nöjd med att hänga med min krymplingfarsa och äta GI hela hösten men jag har också hört från Cobran att hennes vafforitfarsa Kentauren kunde infria löftet om älghuvudsutdelning näst-nästa vecka. Problemet är att han bor typ i oändligheternas Myggträsk! Jag har ju också en stående invitation till mitt pojkrum med egen 160-säng och frysen full med entrecote hos Paddbenet i Malmö. I Malmö bor ju faktiskt Kia också, den enda brud jag träffat som jag faktiskt gillat på riktigt.

Det här får jag allt grunna över. Det ultimata skulle ju vara om man kunde börja pendla mellan Malmö, Borlänge och Myggträsk med lite längre uppehåll i Stockholm för övernattning hos Lotta i Hollywood och Fru K i Hagsätra. Fast jag måste nog planka Intercity eftersom jag är portad på alla X 2000 efter rånförsöket av cafévagnen i Mjölby 2007. Hrm… ska det verkligen vara nåt för SJ att gnälla om efter flera år. De efterskänkte ju för faan den där ost-och-skink-baguetten i alla fall när de fick veta att jag var av rumänsk härkomst och enögd.

Jag och min bästa farsa typ ävvär. Samma hårfärg, samma kroppsbyggnad, samma intressen, samma livsstil. Ja, allt är samma! Fast jag har inget passérkort till kylskåpet förstås...
Jag och min bästa farsa typ ävvär. Samma hårfärg, samma kroppsbyggnad, samma intressen, samma livsstil. Ja, allt är samma! Fast jag har inget passérkort till kylskåpet förstås…

Cobrans farsa anstränger sig så gott han kan för att bli polare med mig. Vi får väl se vad det är för kvalitet på de där älgskallarna sen. Är det skitskallar så är det tack och adjö Kentauren! Jo mäj keep da Cobra!
Cobrans farsa anstränger sig så gott han kan för att bli polare med mig. Vi får väl se vad det är för kvalitet på de där älgskallarna sen. Är det skitskallar så är det tack och adjö Kentauren! Jo mäj keep da Cobra!


Posted

in

by

Tags: