Jorå så att…

… idag har jag kollat av att det är lugnt för fru Karlsson i fall jag känner för att dra till henne på måndag morgon. Hon lovade att hon älskar mig precis som jag är, villkorslöst och allt sånt där som kärringar tjatar om. Fast fru K. är nog typ den enda jag känner som inte är massiv kärring. Hon är typ min polare eller nåt. Rätt cool faktiskt. Brukade hänga med henne på Värnhem på fredagar förr. Fast ni behöver ju inte inbilla er att jag skulle ha typ känslor eller nåt för henne. Men ibland bryr jag mig om henne. Till exempel när hon har med sig Ingelstakalkon i foliepaket och när jag får kuvert i brevlådan på min födelsedag. SEK kan växlas på Djurmagga till GE (GE är valutaförkortningen för grisöra, jag har nämligen uppfunnit ett eget monetärt system). Sånt gillar jag. Jag har bra dressyr på henne. Jag kör mycket det där psyko-telepati-soma, ni vet när man typ tittar på nån, så får de ont i magen och gör precis som man vill.

Den där bruden, Dobra eller vad det nu var för skitnamn som morsan har hittat på, kommer ju på söndag kväll. Det är därför jag har skaffat backup i fru K. Ska hänga hos Rom-Rom under söndag eftermiddag och träna på pensionärsliv medan farsan drar till Arlanda i min BMW… Jag slår vad om att bruden kommer göra rivmärken i klädseln på min bästa macho-vafforit-plats och typ gnida in hela sätet med fel-stjärt.
 
Tjallo vilken skitsöndag! Jag ska ligga på en noppig filt och bli tvångsmyst på under de ultimata spartanska förhållandena med en tant som är typ dubbelt så gammal som morsan. Rom-Rom är också kommunist, som morsan alltså, men kör mer sån där stil som typ hemma i Cernavoda, ja selektiv rättvisa ungefär. Det går i alla fall ut på att mitt kaloriintag är begränsat till det jag kan diska från hennes fat när hon är klar – och hon kan lagra hur mycket energi hon vill i isoleringsdepåerna. Jag lovar att hon sjöng nåt om "fjäska för smulor från de härskandes bord" senast i lördags när hon drack rödvin. Undrar om man kan va kälk-kommunist? I så fall är Rom-Rom det. 

Skit samma. Jag ger flocken till på måndag morgon att justera sig. Har jag förlorat några privilegier så drar jag till Hagsätra. Man är ju typ van att klara sig själv, har jag gjort hela livet, behöver ingen som talar om för mig hur det är med allting.

Förresten så kan jag alla språk också utom finska och swahili.

Hvala na jelu! 

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 responses to “Jorå så att…”

 1. Fru Karlsson Avatar
  Fru Karlsson

  Tjenare fino!Om du kommer till Hagsätra på måndag så ska vi ligga och lata oss i sängen och snaska götta…hur mycket du vill!!!Du förstår kanske att jag försöker locka hit dig va? Men kolla in den nya bruttan innan du bestämmer dig för nånting.Kan ju bli riktigt bra.Inte fel att ha en tjusig puma svassandes på Krondikesgatan.Hör av dig om det kör ihop sig och va sjysst mot romrom,hon är bra!

  Puss på snodan utan läppsmörja,Fru Karlsson

 2. Fru Karlsson Avatar
  Fru Karlsson

  Tjenare fino!Om du kommer till Hagsätra på måndag så ska vi ligga och lata oss i sängen och snaska götta…hur mycket du vill!!!Du förstår kanske att jag försöker locka hit dig va? Men kolla in den nya bruttan innan du bestämmer dig för nånting.Kan ju bli riktigt bra.Inte fel att ha en tjusig puma svassandes på Krondikesgatan.Hör av dig om det kör ihop sig och va sjysst mot romrom,hon är bra!

  Puss på snodan utan läppsmörja,Fru Karlsson